BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Elrejt Kategóriák

Kategóriák

Kiemelt információk

Keresési eredményekRSS feliratkozás


Keresési eredmények ebben a kategóriában: Kiemelt információk

Találat 15 tétel | Oldal 1 of 2 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés:

Mind fontosabb a SZÉP-kártya szerepe a belföldi utazás ösztönzésében, amelynek felhasználási köre július elsejétől tovább bővül. A tavalyi 72 milliárd forintos munkáltatói feltöltések után az idei év első öt hónapjában újabb 34 milliárd forintot utaltak a

A SZÉP Kártya áll a belföldi turizmus növekedése mögött

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerint a belföldi turizmus növekedése mögött elsősorban a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) elterjedése, növekvő népszerűsége áll.

Miután több népszerű béren kívüli juttatás kedvezményes adózása megszűnik, egyre népszerűbbek lehetnek a SZÉP-kártyák.

A turizmus "lélegeztetője" a SZÉP-kártya, és mivel a belföldi turizmus további ösztönzésre szorul a munkáltatókat arra kell ösztönözni, hogy több ilyen juttatást adjanak a munkavállalóknak - mondta Horváth Viktória turisztikáért felelős helyettes államtit

Felhívás: május 31-ig lehet felhasználni a SZÉP Kártyát!

Mint ismeretes, a 2013-ban feltöltött SZÉP Kártya összegekből 3,5 milliárd Ft még nem került felhasználásra. A vonatkozó rendelet értelmében a kártyatulajdonosok a fel nem használt 2013-as keretüket ez év május 31-ig használhatják fel.

Töretlen a SZÉP-kártya népszerűsége

Idén is töretlen a SZÉP-kártya népszerűsége, a feltöltések összege június végére meghaladta a 40 milliárd forintot - derül ki a nemzetgazdasági miniszter írásbeli válaszából.

A SZÉP-kártyára vonatkozó részletek

A SZÉP-kártya utalványkártyaként működik (nem minősül tehát bankkártyának, de csak bankok adhatják). A SZÉP jelenleg a K&H, az MKB és az OTP Banknál igényelhető.

SZÉP július

Publikált: 16/08/2013 közzétette: Turizmus online.hu itt: Szépkártya információk

SZÉP július

Júliusi SZÉP Kártya adatok: újabb 10 milliárd forint a turizmus és a vendéglátás ágazat javára - tudatta a Vendég & íhotel Online-nal a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

Hasznos tudnivalók: SZÉP Kártya

A közelmúltban számos információ látott napvilágot a SZÉP kártyával kapcsolatban, azonban úgy gondoljuk, ezek pontosításra szorulnak. Ebből kifolyólag szállodánk összegyűjtötte a legfontosabb és leghasznosabb kérdéseket, illetve válaszokat.

Találat 15 tétel | Oldal 1 of 2 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés: