Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Képtár

 

98 százalékban használták fel az OTP SZÉP-kártyás, 2011-es juttatásokat

Publikált: 01/07/2013 közzétette: turizmus.com

» Szépkártya információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Kiemelt információk
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak
»» Általános információk

A zrt. 2012 második felétől kezdve folyamatosan, több hullámban és több csatornán keresztül tájékoztatta munkáltatói partnereit és kártyabirtokosait a kártyákra 2011-ben utalt összegek felhasználási határidejéről.
A cég sikeresnek értékeli a kampányt, hiszen a 2012. szeptemberi félmilliárd forintos lejáró egyenlegről év végére 57 millió forintra, idén májusra pedig 30,5 millió forintra csökkentek a 2011-ben feltöltött, de még fel nem használt juttatások. A pénzt június 28-án utalták vissza 370 munkáltatónak.
A kártyákra az idén eddig több mint 30 milliárd forintnyi munkáltatói feltöltés érkezett, ami meghaladja az cég időarányos terveit.
A zrt. a SZÉP-kártya egyik kibocsátója, 2011 júliusában elsőként adta ki a kártyát, amely 2012. január 1. óta szálláshelyi, vendéglátóhelyi és szabadidős tevékenységekhez kötődő szolgáltatásokra használható fel.
Jelenleg a mintegy 650 ezer kártyabirtokos 20 ezer elfogadóhelyen, összesen 40 ezer felhasználási lehetőség közül választhat az OTP SZÉP-kártyájával fizetve.
A 2011-es indulás óta, több mint 85 milliárd forintnyi munkáltatói feltöltés érkezett a kártyákra.

Értékelés