Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Képtár

OTP Szépkártya információk

OTP Szépkártya információk

Publikált: 25/07/2013 közzétette: OTP

» Szépkártya információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Kiemelt információk
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak
»» Általános információk

  

Hogyan használja fel SZÉP kártyáját a nyári szezonban? 

Szep_kartya_HIGH_3D.888

Az OTP SZÉP kártyával történő fizetéskor – elfogadóhelytől függően - 4 fizetési móddal találkozhat. A leggyakoribb, bankkártyás fizetéseknél megszokott POS-os fizetési lehetőség mellett találkozhat telefonos, webshopos és az OTP SZÉP portálon keresztüli fizetési lehetőséggel. Az OTP SZÉP kártyával ráadásul foglalót is tud fizetni.

A felhasználási módokról bővebben itt olvashat

Ezeket a szolgáltatásokat veheti igénybe

  

  

Bővült az OTP SZÉP kártyával igénybe vehető szolgáltatások köre!

 

Júliustól módosult a SZÉP kártyák működését szabályozó kormányrendelet. A változásoknak köszönhetően már a gyógyfürdő és strandbelépőt is fizetheti az OTP SZÉP kártya mindhárom alszámlájáról. A változtatást követően akár a futóversenyek belépőit is fizetheti kártyánk segítségével.

Nézze meg mi változott!

 

 

Dübörög a fesztiválszezon, vásároljon Sziget jegyet akár fél áron!

 

A 0 Ft-os számlák – Simple és OTP Junior – tulajdonosai számára különböző kedvezményeket kínál az OTP Bank az idei fesztiválszezonban. Amennyiben Ön Simple ügyfél, a Sziget Fesztiválra féláron vehet napijegyet, továbbá a 24 év alatti fiatalok, az OTP Juniorosok pedig 50%-kal olcsóbban juthatnak bérlethez. Ezen felül a fesztiválozók megvásárolhatják a jegyüket a kiemelt jegyértékesítési pontokon (http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyarusito_helyek), valamint szállásukat is kifizethetik OTP SZÉP kártyájukkal. 

Tallózzon legfrissebb ajánlataink között!

 

 

Ajánlja elfogadóhelynek kedvenc üzletét!

 

Ha tud olyan Önnek kedves üzletet, ahol nem tudott fizetni az OTP SZÉP kártyájával, de szeretne, jelezze nekünk, és mi azonnal felvesszük vele a kapcsolatot, hogy csatlakozzon több mint 20 000 elfogadóhelyi partnerünkhöz.

Ajánlását könnyen elküldheti innen

  

  

Elvesztés vagy lopás esetén azonnal tiltsa le SZÉP kártyáját!

 

Elvesztette kártyáját? Tiltsa le azonnal és igényeljen újat! Az elveszett vagy ellopott SZÉP kártyáját a +36 1 3666 222 telefonszámon tudja letiltani. Pótkártyáját a regisztrációt követően könnyedén igényelheti az OTP SZÉP kártya weboldalán keresztül.

A regisztrációhoz kattintson ide!

 

 

SZÉP kártya egyenleglekérdezés

  

Kövesse nyomon utalványfeltöltéseit és költéseit honlapunkon keresztül is! Lekérdezés

Értékelés