BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Elrejt Kategóriák

Kategóriák

Általános információk

Keresési eredményekRSS feliratkozás


Keresési eredmények ebben a kategóriában: Általános információk

előző oldal | Találat 51 tétel | Oldal 3 of 6 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés:
A SZÉP Kártya áll a belföldi turizmus növekedése mögött

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerint a belföldi turizmus növekedése mögött elsősorban a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya) elterjedése, növekvő népszerűsége áll.

A turizmus "lélegeztetője" a SZÉP-kártya, és mivel a belföldi turizmus további ösztönzésre szorul a munkáltatókat arra kell ösztönözni, hogy több ilyen juttatást adjanak a munkavállalóknak - mondta Horváth Viktória turisztikáért felelős helyettes államtit

A Dunántúli régióban (az összes dunántúli megye) költötték a legmagasabb összegeket az OTP Széchenyi Pihenőkártyákról (SZÉP) augusztusban – derül ki a kártya legnagyobb hazai kibocsátójának, az OTP Pénztárszolgáltató adataiból.

Az OTP SZÉP kártya 600 000 kártyabirtokosa már a húsvéti pihenéskor élhet a Danubius Hotels kedvezményeivel.

Új szereplő a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátók között

Új szereplő lép a Széchenyi Pihenő Kártya piacára, a Tempo Egészségpénztár és szolgáltatója, az Optisoft Nyrt. közösen bocsátja ki jövőre a Tempo Széchenyi Pihenő Kártyát - közölte az Optisoft kedden az MTI-vel.

SZÉP-kártya: az OTP őrzi vezető helyét

2011-es kibocsájtásának megkezdésétől 2012 végéig több mint 55 milliárd forintnyi munkáltatói átutalás érkezett az OTP Széchenyi Pihenőkártyákra.

OTP szépkártya információk

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a kártyabirtokosok egyszerűen, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat.

35 milliárdos SZÉP Kártya-forgalom az OTP-nél

A legnagyobb hazai SZÉP-kártya kibocsátó, az OTP Pénztárszolgáltató szerdán szakmai háttérbeszélgetést tartott, ahol egy reprezentatív országos felmérés eredményeit is közzé tették.

Miután több népszerű béren kívüli juttatás kedvezményes adózása megszűnik, egyre népszerűbbek lehetnek a SZÉP-kártyák.

előző oldal | Találat 51 tétel | Oldal 3 of 6 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés: