BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Képtár

Új szereplő a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátók között

Új szereplő a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátók között

Publikált: 23/11/2012 közzétette: turizmus.com

» Szépkártya információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak
»» Általános információk

A cég a közleményben hangsúlyozza, hogy bár a SZÉP Kártya piacon eddig megjelent három szereplő komoly pozíciókat szerzett idén, de a piacot minden évben újra lehet osztani.
Az Optisoft kiemeli: az esetleges váltás semmilyen többletköltséggel nem jár sem a munkáltatónak, sem a munkavállalónak, hiszen a kártya költsége a kibocsátót terheli.
A közlemény idézi Pintérné Zlota Anikót, a Tempo Egészségpénztár igazgatótanácsának elnökét, aki kiemelte: a Tempo Egészségpénztár aktív egészségpénztárként működik, ezért ennek mintájára a Tempo SZÉP Kártya piacra lépése esetében sem egy passzív kártya kibocsátást szeretnének megvalósítani. A tagokat és a munkavállalókat egyaránt az egészségtudatosságra és tudatos fogyasztókká szeretnék alakítani különböző egyedi akciókkal, rendezvényekkel, szűrésekkel - tette hozzá az elnök.
Semerédy Péter, az Optisoft igazgatótanácsának elnöke a közlemény szerint elmondta: az Optisoft egészségpénztári szolgáltatóként eddig mintegy 180 000 kártyát bocsátott ki a cafeteria területén.

Értékelés