BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Képtár

OTP szépkártya információk

Kattintson ide a diavetítés megtekintéséhez. Kattintson egy képre az indításhoz

OTP szépkártya információk

Publikált: 28/01/2012 közzétette: OTP Bank (otpszepkartya.hu)

» Szépkártya információk
»» Általános információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Csoport tagja elsőként vezette be a Széchenyi Pihenőkártya szolgáltatást Magyarországon. A munkáltatók SZÉP kártyán, annak három alszámláján biztosíthatnak munkavállalóik számára béren kívüli juttatásokat szálláshelyhez, vendéglátáshoz és a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok formájában.

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a kártyabirtokosok egyszerűen, gyorsan, kényelmesen és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat.

Bankcsoportunk évek óta elkötelezetten fejleszti a készpénzmentes fizetési módszereket, és kártyakibocsátásaival, valamint elfogadó hálózata növelésével élen jár a kártyás és mobil fizetési alkalmazások kultúrájának elterjesztésében. Meglévő technikai infrastruktúránk és szerződéses hálózatunk teszi lehetővé a SZÉP kártya gyors fejlesztését és elterjesztését.

A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 2012. évre vonatkozó módosítása és a 2011 áprilisában megjelent, decemberében módosított, a Széchenyi Pihenőkártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet lehetőséget biztosít arra, hogy a munkáltatók elektronikus utalványkártyán biztosítsák munkavállalóik számára az üdülési, melegétkezési, valamint a rekreációs célú béren kívüli juttatásokat. A szálláshely utalvány évi 225.000 Ft, a vendéglátás utalvány évi 150.000 Ft, a szabadidő utalvány évi 75.000 Ft értékben adható a kedvezményesen adózó béren kívüli juttatás kategóriában (119%-os adóalapra számolva 10% EHO + 16% SZJA, összesen 30,94%).

Értékelés