BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Képtár

 

100 ezer feletti MKB SZÉP-Kártya

Publikált: 29/01/2013 közzétette: Turizmus online.hu

» Szépkártya információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak
»» Általános információk

Tájékoztatásuk szerint a kártyabirtokosok több mint 4200 munkáltatótól kapnak MKB SZÉP-kártyán keresztül béren kívüli juttatást, a felhasználási lehetőségek bővülése főként a szabadidős költések megugrásában mutatkozhat meg az idén.

A munkáltatók MKB SZÉP-kártyákra 2012-ben több mint 10 milliárd forintot utaltak, az összeg meghatározó része, 59 százaléka a vendéglátás alszámlákon jelentkezett, negyede ment a szálláshely, 16 százaléka pedig a szabadidő alszámlára.

A múlt év egészében MKB SZÉP-kártyával összesen kifizetett 6,7 milliárd forint 64 százalékát vendéglátásra, 23 százalékát szálláshelyre, 13 százalékát pedig szabadidős szolgáltatásokra fordították a kártyabirtokosok.

Lehoczky László, az MKB SZÉP-kártyát kibocsátó MKB Egészségpénztárt és Nyugdíjpénztárt Kiszolgáló Kft. ügyvezető igazgatója a közleményben kiemelte, hogy folyamatosan bővül elfogadói hálózatuk. Az MKB-val idáig szerződött 9400 szolgáltató több mint 11 500 elfogadóhelyet működtet.

Értékelés