Üdvözlet

Köszöntünk a TÓPARTI VADÁSZ és TURISTAHÁZ oldalán!

 

Engedd meg, kedves Látogató, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk. Ezelőtt sok évvel  kezdődött az a munka, aminek eredményeként, végre megnyitott a TÓPARTI VADÁSZ és TURISTAHÁZ.
Egyesületeinket 2008-ban alapítottuk és kitűztük a célt: VISSZA A TERMÉSZETBE!
Nógrád megye gyönyörű dombjai között,hosszas keresés után találtunk Krakkó pusztára és szerelem lett első látásra. A véletlen szerencse is segített: ELADÓ volt, a szűk egy hektáros, elhanyagolt Vadásztanya!
Sok munkával, nagyon nagy lelkesedéssel vettük birtokba , és határtalan örömmel élveztük a természet végtelen nyugalmát. Elhanyagolt és elvadult, de lakott volt ,a rajta lévő közel fél hektáros TÓ!

Az érkezésünkre felrebbenő vadkacsák, és vadászó gémek lakták, és rengeteg énekesmadár ébresztette a az új lakókat ezután minden reggel!

Szinte néhány hónap alatt sikerült beleálmodni a jövőt:
2012. őszén megnyitottuk, a Tóparti Vadász és Turistaházat.
Az átépítést, és a mostani Turistaház létrehozását Európai Uniós támogatással tudtuk megvalósítani, KÖSZÖNET ÉRTE! A terveinknek még nem értünk a végére, a következő években is, sok meglepetésre készülünk még!

A Tóparti Vadász és Turistaházról néhány információ:
Vadászház és turista szállás  (50 + 17  vendégággyal várjuk a lakóinkat).
Baráti és családi rendezvények, tóparti kerti partik, munkahelyi és osztály kirándulások vagy csapatépítő napok szállással, teljes szervezéssel vagy akár anélkül is.
Amit nyújtani tudunk: barátságos árak, napsütés, csönd, friss erdei levegő, magány, nyugalom a friss vizű tó partján, hobbi horgászat akár a terasz-stégről, madárdal éjjel és nappal, ősszel szarvasbőgés,csillagos éjszakán, tábortűz és bogrács mellett nyáresti romantika… na persze csak, ha ezt akarod:)

A Ház egész évben működik.
Négy darab téliesített gerendaház, 2 db 2+1 személyes  stúdió, és a főépületben 14+1  turista/ diák ágy vár a tó parton.
Kandalló és radiátoros fűtés is van minden épületben.
A   hálószobákhoz  összesen 10 igényes  fürdőszoba tartozik.
Minden épületben minikonyha működik alap felszereléssel.
Önellátóan étkezhetsz nálunk, a szabadban bográcsban, és grillen is főzhetsz.

Ha a kényelmet szereted, igényes éttermet ajánlunk, a közelben.
A terület, ahol a Turistaház működik, 4 hektár ápolt, bekerített területen van, közvetlenül az erdő szélén:), saját horgászható tóval. Ha esetleg szeretnél kicsit zajosabban, zene mellett kikapcsolódni, hát garantáltan ..” nem szól Rád a házmester”:)
Fizetni  Széchenyi, SZÉP kártyával is tudsz.
Áraink barátságosak, érdeklődj telefonon, vagy e-mailben.
Családosan, vagy társasággal jössz pihenni: szívesen várunk.
A sátradat is fel tudod nálunk állítani ha szereted a nomád életformát.

Tervezz, kérdezz, és indulj!

Szeretettel várjuk minden kedves Vendégünket!