Skip to Content
+36 30 376 2298
mask
  • English
  • Deutsch
  • Русский
  • Čeština
  • Slovenských
  • Magyar

Hévíz Wellness Szállás

Apartmanok

Szabadidős vagy üzleti céllal utazik? Önálló apartmanjaink vagy a kisebb stúdiók közül mindenki megtalálja azt, amit keres. Várjuk cégek, baráti társaságok jelentkezését, akik részére nagyobb apartmanokat tudunk összenyitni (90m2), akár hosszabb távra is. Nászutas pár? Csendre vágyó idősebb korosztály? Gyermekkel, babával jönne?  A ház tagoltsága alkalmat ad a megfelelő szállás foglalására. Kérje bátran személyes tanácsunkat!

Kisfaludy 2020

A támogatott projekt címe:


“Apart Júlia Villa fejlesztése”
Pályázat azonosító száma:
TFC-M-1.1.2-2020-02876
A szerződött támogatás összege:
7.000.000 HUF
A támogatás mértéke: 100%

 

Wellness

Wellness szolgáltatásaink a vírushelzyetre tekintettel átmenetileg szünetelnek. Megértésüket köszönjük! "Masszázs a szobában" szolgáltatásunk a törvényi rendelkezésekkel összhangban továbbra is rendelkezésükre áll.

Hévíz

Nyaralás szabad víz mellett? Jöjjön Hévízre!
A tó vízfelszíne felett 40cm antivirális, antibakteriális pára lebeg, amit úszás közben belélegzünk. Ez nem klóros vízpára. Maga a Természetanya ajándéka. A víz hőmérséklete nyáron 32 fok. Még esőben is kellemes program.

Árajánlat/foglalás

Az árajánlat készítésénél, mindig figyelembe vesszük a különböző kedvezményre jogosító lehetőségeket, és SZÉP kártyával való fizetést. Tekintse meg árainkat, és kérjen ajánlatot most! Szolgáltatásaink a SZÉP kártya összes zsebének terhére elszámolhatók!

 

Bababarát szállás

Jöjjenek együtt nagyszülőkkel, unokákkal! Mi a nyaralás közös pillanatait szeretnénk felejthetetlenné tenni. Ehhez biztosítunk család- és bababarát szállást, otthonos környezetet. Kérésére nagy apartmant biztosítunk, melynek minden szobája saját zuhanyzóval rendelkezik de közös étkező biztisítja a nagy családi étkezést. Kisebb családnak 4 fős családi apartmnaunkat kínáljuk. Érezzétek jól magatokat nálunk!