Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Képtár

 

Együttműködik a Danubius Hotels és az OTP Pénztárszolgáltató

Publikált: 27/03/2013 közzétette: turizmus.com

» Szépkártya információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak
»» Általános információk

A SZÉP-kártya piacvezető hazai kibocsátója, valamint az ország egyik legnagyobb szállodalánca összefogott, hogy az OTP SZÉP kártya birtokosai számára kedvezményes kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak.
A Danubius Hotels már az első OTP SZÉP-kártyák 2011. júliusi kibocsátásakor csatlakozott a kártya elfogadóhely hálózathoz. Két évvel később a két partner stratégiai megállapodást kötött egymással.
Az összefogásnak köszönhetően az OTP SZÉP kártyabirtokosok idén márciustól akár 15-20 százalékos kedvezményeket is igénybe vehetnek a Danubius Hotels szállodáiban, a foglalásukhoz benzinutalványt is kaphatnak, így az utazás is könnyebbé válik.

Értékelés