Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Képtár

 

Melyik zsebből mire költhet?

Publikált: 14/03/2013 közzétette: Turizmus online.hu

» Szépkártya információk
»» Általános információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak

Nagyon fontos információ, hogy a SZÉP kártyák alszámlái között nincs lehetőség utólagos átcsoportosításra. Vagyis év elején érdemes a munkáltatónak olyan módon megbízást adni a feltöltésre, hogy előtte nagyjából végiggondolja, az év során milyen jellegű kiadásokat és körülbelül mekkora értékben szándékozik SZÉP kártyájáról fedezni.

Alább 5 új felhasználási módról olvashat:

Fesztiválok, koncertek

Sziget Fesztivál, Balaton Sound, Budai Gourmet Fesztivál. Ezek közül mindegyik rendezvényre válthat jegyet OTP SZÉP kártyájával, a szabadidő alszámlára töltött összegből.

Autókölcsönzés

A SZÉP kártya sokoldalúságát bizonyítja, hogy akár autókölcsönzést is fizethet vele, hasonlóan egy bankkártyához. Ehhez szintén a szabadidő alszámlára utalt összegre van szükség. Természetesen nemcsak autókat, de biciklit, vagy bármilyen más sporteszközt is kölcsönözhet már SZÉP kártyával. Például egy balatoni biciklitúrához szükséges minden kelléket fizethet a plasztiklap segítségével.

Fürdőzés és teljes rekreáció

A 2012-es évtől a SZÉP kártyát már fürdő és strandbelépő vásárlására is felhasználhatja. Ez azt jelenti, hogy az OTP SZÉP kártyával fizethet a Széchenyi fürdőben, de akár a Tisza tói strandon is. Mindezt a szabadidő alszámla terhére.

Strandbüfétől a Gundelig

A vendéglátás alszámlát használva a legtöbb strandbüfében csillapíthatjuk éhségünket, de az ország mintegy 14 000 vendéglátóhelyén is elfogadják a SZÉP kártyát, a legkisebbtől a legnagyobbakig.

Online Fizetés

Az OTP Pénztárszolgáltató ügyfelei az online fizetési lehetőségnek köszönhetően akár az egy év múlva esedékes nyaralásukat is lefoglalhatják és kifizethetik kártyájuk segítségével. Az OTP SZÉP kártya hálózatában ugyanis számos ilyen lehetőséget is kínáló szálláshely van.

Értékelés