Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /web/kszk/szepkartya.org/www/article/print.php:95) in /web/kszk/szepkartya.org/www/includes/views/view_article_detail_50.php on line 21

Képtár

Tízből nyolc SZÉP-kártya OTP-s

Tízből nyolc SZÉP-kártya OTP-s

Publikált: 17/01/2013 közzétette: turizmus.com

» Szépkártya információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak
»» Általános információk

Az OTP SZÉP-kártya birtokosok száma átlépte az 570 000-et, a költések összege pedig a 35 milliárd forintot. Ez azt jelenti, hogy mind a kártyabirtokosok száma, mind a felhasználások terén közel 80%-os az OTP részesedése. Mint azt Róth Lajos, a pénztárszolgáltató vezérigazgatója elmondta, jelentős eredménynek tartják, hogy 2012-ben túl is teljesítették az év elején meghatározott elvárásokat. Tekintettel a cafetériarendszer folyamatos változásaira, ha mérsékeltebb ütemben is, ám reményeik szerint ebben az évben is növelni tudják ügyfeleik és elfogadóhelyeik számát.
Gál Tamás, az OTP Pénztárszolgáltató értékesítési és marketing főosztályának vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy nagy a különbség a papíralapú, illetve az elektronikus cafetériarendszer működtetése között, utóbbi adminisztrációja ugyanis jóval egyszerűbb, kényelmesebb. Bíznak benne, hogy a rendszer előnyeit megtapasztalt munkáltatók és munkavállalók idén is nagy számban választják a béren kívüli juttatások elemei közül a SZÉP-kártya feltöltést. Elköltésüket segíti a plasztik kibővült felhasználhatósága is. Az olyan partneri együttműködések révén pedig, mint amilyet például az Utazok.hu szállásfoglalási oldallal vagy a  Hungary Carddal sikerült kialakítani, a kártyabirtokosok egyenlege „többet ér”, mint a plasztikjukra utalt összegek névértéke. A felhasználókat olyan innovációkkal is támogatják, mint az okostelefonokra letölthető OTP SZÉP-kártya alkalmazás, mely megmutatja, hogy a közelben hol érhető el elfogadóhely, illetve bárki egy pillanat alatt ellenőrizheti a kártyájának egyenlegét.

A sajtótájékoztatón beszámoltak egy, az OTP Pénztárszolgáltató megbízásából készült reprezentatív kutatás eredményeiről is, melyet 1000 fős reprezentatív munkavállalói, illetve 400 fős SZÉP-kártya felhasználói mintán végeztek. Az online felmérés szerint 2012-ben a SZÉP-kártya volt a legnépszerűbb elektronikus béren kívüli juttatási elem.
Mint azt az OTP Pénztárszolgáltató közölte: a feltöltések többsége a vendéglátó zsebbe került, 16%-a a szállás- 6%-a pedig a szabadidő alszámlára.

Értékelés